Mimar Sinan İlkokulu
Hürriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi No69 Gülağaç /Aksaray

VİZYON

Öğrencilerimizi,Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel,insani ilişkileri,taoplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının bilgi ve teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel hedefimizdir.

MİSYON

Mimar Sinan İkokulu olarak sürekli gelişime inanan,okuyan,araştıran,soru soran,analiz ve sentez yapabilen,bilgili,becerekli,kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bir üst öğrenime hazırladığı; Atatürk ilkelerine bağlı; çağa ve teknolojik geleişmelere uyum sağlayan;çevrenin eğitim,bilim ve kültür merkezi olan;yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilçemizde,ilimizde "örnek okul"olmaktır.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim Yapılmaktadır.

Normal Eğitim Yapılmaktadır.

0845-14.30

Kaloriferle ısınılmaktadır.

İl Merkezine 35 km İlçe Merkezine 1,5 km dir.

Hürriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi No:69 Gülağaç /Aksaray